ATOM100+

FIGYELEM! 2019-ben VÁLTOZÁS AZ ELMÚLT ÉVEKHEZ KÉPEST!

Az egyes versenyekre való nevezéskor AtomID megadása szükséges, hogy a későbbiekben ez alapján beazonosítható legyen az egyes versenyeken teljesített kilométereid száma!

Mi az az AtomID?

Ha neveztél már valaha a paksi atomfutás bármelyik versenyére a https://onlinenevezes.atomfutas.hu oldalon keresztül, akkor az AtomID, a bejelentkezéshez használt 8 jegyű belépési azonosítód, ami a “PROFILOM” menüpont alatt található:

Ha még soha nem neveztél a paksi atomfutás versenyeire, akkor az alábbi oldalon a jobb felső sarokban látható Regisztráció gombra klikkelve ezt megteheted:
https://onlinenevezes.atomfutas.hu

Miután megadtad az adataid, e-mailben megkapod az AtomID azonosítódat.

Itt a következő, 2019-es ATOM100+ versenysorozat kiírása.  Ha az eddigi 7 évben nem voltál  részese a mindent elsöprő sorozatunknak, itt az új lehetőség. Most Te is “százas” lehetsz!

Ha valamelyik verseny honlapjának linkjét még nem látod, ne ijedj meg, hamarosan azt is közzétesszük. De addig  bízunk a kreativitásotokban .

ATOM100+ a „nagy teljesítmények találkozása”

Versenykiírás 2019

A verseny célja:
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. – a legnagyobb teljesítményű hazai erőmű – segítségével hét futóverseny összekapcsolása.
Az ATOM100+ célja, minél több sportoló ösztönzése a kijelölt versenyeken való részvételre és minél több lefutott kilométer összegyűjtése.
Az ATOM100+ fővédnöke Dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, az Atomerőmű Sportegyesület elnöke.

A sorozathoz tartozó önálló futóversenyeket és a versenyeken beszámításra kerülő távokat lentebb találod. (A távok és azok beszámítása a versenyek megrendezésének függvényében változhatnak. Ezeket, ha szükséges, legkésőbb a versenyek előtt egy héttel aktualizáljuk.)

-KOMÉTA 8. Farsangi Félmaraton –Kaposvár  2019.02.10.

Táv: 21 km egyéni

BodriTrail –Szekszárd 2019.02.23.

Távok: 40km egyéni / 28 km egyéni / 15 km egyéni

Kikelet Félmaraton –Baja 2019.04.07.

Távok: 21 km egyéni / 10 km egyéni

-Telekom Vivicittá  Városvédő Futás –Budapest 2019.04.14.

Távok: 21 km egyéni / 10 km egyéni

-Borvidék Félmaraton –Szekszárd 2019.05.04.

Távok: 16 km egyéni / 22 km egyéni / 30 km egyéni

-Deseda  1/3 és 2/3 Maraton –Kaposvár Deseda-tó 2019.07. 27-28.

Távok: 14 km egyéni / 28 km egyéni

Atomfutás – Paks 2019. 09. 14.-15.

Távok: brutálATOM 8 km
ATOMfutás 15 km egyéni / 23 km egyéni / 31 km egyéni
 

Díjazás: 

Változhat!!

ATOM 100:      101 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem

ATOM 100+:    121 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem és
emblémázott ajándék

ATOM elit:       151 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem és
emblémázott (az ATOM100+-tól eltérő) ajándék.

Mindenki csak egy érmet kap.

Ajándék a 121 kilométert és az afelettit teljesítőknek jár.
A különböző fokozatok a megadott versenyeken a meghatározott távok bármelyikével teljesíthetők. Egy versenyhelyszínen csak egy táv (a kijelöltek közül) beszámítása lehetséges. Kivéve sz ATOMfutást, ahol még pluszban a brutálATOM is teljesíthető.

A részvétel szabályai:

A díjazott távok egyikét csak a paksi versenyek valamelyikével tudod elérni.

VÁLTOZÁS !!!      
Hamarosan az ATOMfutás, és a társversenyek honlapján is találsz egy mezőt, amelybe egy generált ATOM ID-t tudsz beírni. Erről e-mailben, és a Facebook oldalunkon is fogsz értesítést kapni.
Nevezéskor kérjük, hogy minden versenyre AZONOS adatokkal regisztrálj (beceneveket mellőzve)! A nem egyező adatközlésből eredő tévedésekből keletkező hibákért felelősséget nem vállalunk.
A paksi ATOMfutáson legalább egy táv teljesítése kötelező. Az ATOM 100+ eredményhirdetése Pakson lesz. Az ajándékok kiosztására 2019-ben az ATOMfutás eredményhirdetése után a rajtközpontban kerül sor.
Minden versenyhelyszínen az adott versenykiírásban megadott kilométert számoljuk el (nem a futó által mért kilométert, és nem az esetleges útvonalmódosításokkal megnövelt vagy csökkentett távot).

A nevezés szabályai:  
Az egyes részversenyekre való nevezés az adott verseny saját honlapján keresztül történik, ahol az egyedi ATOM ID azonosítódat kell megadnod. Erről hamarosan pontos információval fogunk szolgálni.

Az idei évben az ATOM100+ sorozat paksi versenyeire csak az előnevezési időszakban lehet nevezni. Helyszíni nevezéseket NEM fogadunk el!
Az ATOM100+ versenysorozatra külön nem kell nevezned.
A versenyek eredménylistáját az adott verseny rendezője bocsájtja rendelkezésre az ATOMfutás nevezési rendszere számára. Más versenyek eredménylistájával kapcsolatos problémákért az ATOMfutás csapata nem vállal felelősséget.
A versenyeken vitát kizáróan ellenőrizzük, hogy mindenki saját maga teljesítette-e a választott távot. Ezért mindenki csak a saját nevében indulhat, nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek be nem tartása a sorozatból való kizárást vonja maga után!

Az eredmények nyilvántartása: 
Az ATOM100+ aktuális összetett eredménye minden lezajlott verseny után egy héttel, a www.atomfutas.hu weboldalon lesz elérhető. Itt ellenőrízheted, hogy a teljesített távod szerepel-e a listában. Ha igen, nincs teendőd. Ha nem, akkor kérünk, hogy ezt e-mailben jelezd számunkra.

Észrevételeidet az atomfutas@atomfutas.hu címen, vagy a +36 30/9892645-ös telefon számon jelezheted. 

Jó felkészülést kíván az ATOM100+ szervező csapata nevében : Scheffer István
Információ: www.atomfutas.hu