ATOM100 Plusz

Atom 100 + a „nagy teljesítmények találkozása”

  Itt a következő, 2018-as nagy durranás. Ha az elmúlt 6 évben eddig nem voltál “százas”, most biztosan az leszel. Információ: www.atomfutas.hu.

ATOM100+ a „nagy teljesítmények találkozása”

Versenykiírás – 2018.

A verseny célja
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.- a legnagyobb teljesítményű hazai erőmű – segítségével hét futóverseny összekapcsolása, melynek össztávja is kimagasló futóteljesítményt kíván.
Az ATOM100+ célja minél több sportoló ösztönzése a kijelölt versenyeken való részvételre és azokon minél több lefutott kilométer összegyűjtésére.
Az ATOM100+ fővédnöke
Dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, az Atomerőmű Sportegyesület elnöke

A sorozathoz tartozó önálló futóversenyek és a versenyeken beszámításra kerülő távokat lentebb találod. (A távok és azok beszámítása a versenyek megrendezésének függvényében változhat. Vagyis legkésőbb a versenyek előtt egy héttel aktualizáljuk ha szükséges.)

-KOMÉTA 8. Farsangi Félmaraton – Kaposvár 2018.02.04.

Távok: 21 km és 10 km. (ha 2 fős váltóban futsz, akkor a váltó mindkét tagjának 10 km-t írunk jóvá)

-Forralt Borvidék (BodriTrail) Szekszárd 2018.02.24.

Távok: 30 km, 22 km, 14 km

-Kikelet Félmaraton – Baja 2018. 04.07.

Távok: 21 km / 10 km egyéni

-Telekom Vivicittá  Városvédő Futás  Budapest 2018. 04. 14-15.

Távok: 21 km / 10 km egyéni , valamint a 21 km 2 fős váltók tagjainak 10-10 km-t írunk jóvá. ÚJ !!!!

-Borvidék Félmaraton – Szekszárd 2018. 05. 05.

Távok: 14 km / 21 km / 29 km mindegyik egyéni

-Deseda 1/3 és 2/3 Maraton – Kaposvár Deseda-tó 2018. 08. 11-12.

Távok: 14 km /28 km egyéni

-Atomfutás – Paks 2018. 09. 15.

Távok: 8,5km brutálATOM /16 km / 25 km / 31 km ATOMfutás távjai

Díjazás:

miniATOM   :       61km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem

ATOM 100-  :       81 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem

ATOM 100   :      101 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem

ATOM 100+ :       121 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem és emblémázott ajándék

ATOM elit     :       151 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem (és az ATOM 100+ teljesítésekor már ki érdemelt ajándék)

Mindenki csak egy érmet kap (amit a paksi végeredményével kiérdemel).

Az ajándék a 121 kilométert és az afelettit teljesítőknek jár.
A különböző fokozatok a megadott versenyeken a meghatározott távok bármelyikével teljesíthetők. Egy versenyhelyszínen csak egy táv (a kijelöltek közül) beszámítása lehetséges. Kivéve sz ATOMfutást, ahol még plusz a brutálATOM is teljesíthető.

A részvétel szabályai.
A díjazott távok egyikét csak a paksi versenyek egyikével tudod elérni.
Mindenkinek kötelessége a versenyekre való nevezéskor AZONOS adatokat megadnia (kérjük a becenevek használatának mellőzését)!A nem egyező adatközlésből eredő tévedésekből keletkező hibákért nem vállalunk felelősséget.
A paksi ATOMfutáson valamelyik táv teljesítése kötelező. Pakson lesz az ATOM 100+ eredményhirdetése. Az ajándékok kiosztása 2018-ban az ATOMfutás eredményhirdetése után a rajtközpontban, nem pedig a színpadon lesz.
Minden versenyhelyszínen csak a meghatározott kilométert számoljuk el (nem a futó által mért kilométert, és nem az esetleges útvonal módosításokkal megnöveltet vagy csökkentettet).

A nevezés szabályai: (változhat!!!!!)
A nevezés az egyes részversenyekre az adott verseny saját honlapján keresztül történik.
Az ATOM100+ versenysorozatra külön nem kell nevezni. Valamennyi verseny rendezője a hivatalos eredménylistáját biztosítja  olyan formában az ATOMfutás nevezési rendszere számára, amelyet az ATOMfutás be tud emelni saját rendszerében. Ellenkező esetben a versenyzőnek kell igazolnia a versenyeken megtett km-k teljesítését az eredmények összesítéséhez. Más versenyek eredménylistájával kapcsolatos problémákért az ATOMfutás csapata nem vállal felelősséget.
A versenyeken vitát kizáróan ellenőrizzük , hogy mindenki saját maga teljesítette -e a választott távot, ezért…..
Mindenki csak a saját nevében indulhat, nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek be nem tartása a sorozatból való kizárást vonja maga után.

Az eredmények nyilvántartása: (változhat!!!!!)
Az ATOM100+ aktuális összetett eredménye minden lezajlott verseny után egy héttel, a www.atomfutas.hu weboldalon lesz elérhető. (ez volt a terv, de sajnos nem kaptunk a verseny szervezőitől használható formátumú eredménylistát) EZÉRT kialakítottunk egy oldalt mindenkinek az ATOMfutás saját nevezési lapján belül, (https://onlinenevezes.atomfutas.hu/)  ahol saját magatoknak kell feltölteni a lefutott távot, a meghatározottak szerint. Mi ezt ellenőrizzük. Végleges határidő. 2018. 08.20.

Csak az atomfutas@atomfutas.hu címen, vagy a +36 30/9892645-ös telefon számon jelezheted észrevételeidet.Ellenkező esetben nem kizárt, hogy megválaszolatlan marad.

Jó felkészülést kíván az ATOM100+ szervező csapata nevében : Scheffer István
Információ: www.atomfutas.hu