Mogyi Kft.

mogyi-kft-logo-ujA Mogyi Kft.

Cégünk olajos magvak pörkölésével, csomagolásával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalkozás alapvető célja, hogy következetesen jó minőségű, az egészséges táplálkozási igényeket kielégítő, kedvező árú, így mindenki számára elérhető csemege magvak kerüljenek a fogyasztók asztalára, hogy termékeink által mindenkit szebb és örömtelibb nap részesévé tehessünk.

Az 1990-től működő, és azóta is 100%-osan magyar tulajdonban levő, évről-évre dinamikusan fejlődő cég az elmúlt 7 évben a környezete számára is látványosfejlődésen ment keresztül. Az induláskor még csupán 5-10 főt foglalkoztató családi vállalkozás ma már közel 450 fő foglalkoztatásával igazán korszerű és modern élelmiszeripari termelő vállalattá nőtte ki magát. Az egyre növekvő bel- és külföldi piac, valamint a korunkra jellemző kiélezett piaci verseny megkövetelte a gyártóüzem bővítését csakúgy, mint a legmodernebb technológia adaptációját és a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek is megfelelő minőségbiztosítási rendszer kiépítését. Cégünk olyan eljárásokkal, nyersanyagokkal és olyan modern gépparkkal dolgozik, mely a legigényesebb elvárásoknak is megfelel.

A MOGYI KFT. magyarországi piaci részesedését tekintve meghatározó szerepet tölt be, csemege-magvak termékkategóriában több terméke is piacvezető.
Érthető ez olyan nagysikerű és kedvelt termékeknél, mint a MOGYI Micro Pop, a pörkölt-sós pisztácia, a földimogyoró, a héjas napraforgó és a tökmag. A Mogyi számos terméket elsőként ismertetett meg a fogyasztókkal, és ezen finom csemege-magvakat snack áruként elsőként tette mindenki számára könnyen elérhetővé, bármikor élvezhető csemegévé! Exporttevékenysége révén mára a MOGYI márka 20 országban jelen van. Folyamatosan változó, bővülő kiszerelés- és termékkínálatával, valamint 2010-es évtől már édesipari termékekkel is igyekszik a piaci kihívásoknak maximálisan megfelelni.
A Mogyi Kft. jelenleg 55 fajta termékét a piaci igényekhez igazodva 76 féle kiszerelésben forgalmazza.

Látogasd meg a MOGYI KFT. honlapját!